adoptă un monument
Untitled Document

Vă invităm să sprijiniţi scrierea viitoarelor articole Enciclopediavirtuala.ro! Până în acest moment am avut ocazia de a produce 150 de articole bilingve din surse de finanţare obţinute de la UE. Intenţia noastră a fost ca descrierile celor mai importante monumente să nu fie absente, dar totuşi, cititorii noştrii pot avea senzaţia ca multe monumente încă lipsesc. Asta deoarece cele 150 de articole deja publicate constituie numai o mică parte din totalul de peste zece mii de monumente din Transilvania. Prin urmare, îi încurajăm pe cititorii Enciclopediavirtuala.ro să ia în adopţie câte un articol despre monumente. Prin acest fapt veţi putea sprijini demersul nostru de a publica într-un mod profesionist articolele în cauză.

În lista de mai jos sunt enumerate acele monumente ale căror descrieri vă sugerăm să le luaţi în adopţie. În cazul în care aţi vrea să sprijiniţi un articol despre un monument care nu se află pe lista de mai jos, este posibil şi acest lucru.

În fiecare caz, articolele sunt elaborate de specialişti în domeniu. Costul final al unui articol (care include editarea, corectura, traducerea, fotografierea şi digitalizarea conţinutului) este de 95 euro. Numele persoanei adoptive, sau numele şi logo-ul firmei vor fi afişate pe un loc de vizibilitate bună, cu link spre pagina proprie.

Dacă sunteţi interesat de această posibilitate de adopţie, sau dacă aţi vrea sa ne semnalaţi intenţia dvs, vă rugăm să ne contactaţi prin email: adatbank@transindex.ro, sau prin telefon: 0740-042581.

Vă mulţumim!

Lista monumentelor care pot fi alese >>